Τρόποι αποστολής

  • Με ΕΛΤΑ

Οικονομικός τρόπος αποστολής με παράδοση από 1 μέχρι 5 εργάσιμες μέρες για όλη την Ελλάδα (Δευτέρα – Παρασκευή).
Η παραλαβή για τα μικρά αντικείμενα μπορεί να γίνει και στον χώρο σας (έως 2 κιλά) με έξτρα χρέωση 1 ευρώ (κατ’ οίκον).

Η χρέωση μέχρι τα 2 πρώτα κιλά είναι 2.6 ευρώ (συν 0.5 ευρώ ανά κιλό), ενώ η αντικαταβολή χρεώνεται έξτρα 2.3 ευρώ.
Η χρέωση για παράδοση κατ’οίκον είναι 1 ευρώ και προστίθεται στις ανωτέρω τιμές, ενώ ισχύει για αντικείμενα μικρά σε όγκο και βάρος (έως περίπου 2 κιλά).

 

  • Με Γενική Ταχυδρομική Courier

Η παράδοση γίνεται μέσα σε 1 έως 2 εργάσιμες μέρες για όλη την Ελλάδα ενώ δύναται η δυνατότητα αποστολής και παραλαβής το Σάββατο.

Η χρέωση μέχρι τα 2 πρώτα κιλά είναι 4 ευρώ (συν 1 ευρώ ανά κιλό) ενώ η αντικαταβολή χρεώνεται έξτρα 1 ευρώ.

 

  • Μεταφορική Εταιρεία

Η παράδοση γίνεται μέσα σε 2 έως 5 μέρες. Η μεταφορά των αντικειμένων γίνεται δωρεάν μέχρι τα γραφεία της τοπικής μεταφορικής εταιρείας ενώ δεν ισχύει σαν μέθοδος εξόφλησης η αντικαταβολή. Συνίσταται για ιδιαίτερα ογκώδη αντικείμενα λόγω των χαμηλών μεταφορικών.

Η Χρέωση ποικίλει και για τα συνηθισμένα δέματα ξεκινάει από περίπου 5 ευρώ (μέχρι και 20 κιλά) και φτάνει τα 15 ευρώ (μέχρι και 150 κιλά) αναλόγως και του τόπου προορισμού.

 

  • Παράδοση στο κατάστημα μας

Χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση και εφ’ όσον το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο, μπορείτε να παραλάβετε το προϊόν που θέλετε με ένα απλό τηλεφώνημα την ώρα που σας βολεύει από Δευτέρα έως Σάββατο τις εργάσιμες ώρες καταστημάτων.


ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

  • Για αγορές από 150 ευρώ και άνω και με βάρος έως 10 κιλά δωρεάν μεταφορικά και αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ ή Γενική Ταχυδρομική.
  • Οι γύρω νομοί (Καβάλας – Δράμας) κατόπιν συνεννόησης και για χιλιομετρική απόσταση έως και 25 χιλιόμετρα δύναται να παραλάβουν δωρεάν την παραγγελία τους (ισχύει για παραγγελίες άνω των 100 ευρώ).