Σχετικά με εμάς

Το κατάστημα

Το φυσικό κατάστημα ToolSpot ιδρύθηκε το 2018 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εισαγωγή και εμπορία επαγγελματικών εργαλείων για ποικίλες χρήσεις και ειδών κήπου – αγρού. Με το πέρασμα του χρόνου το κατάστημα θα επεκταθεί και σε άλλα προϊόντα.

Στο κατάστημα μας μπορείτε να δείτε από κοντά όλα τα προϊόντα και φυσικά να τα ελέγξετε και να βεβαιωθείτε για την ποιότητα τους.

Η προσωπική εμπειρία (άνω των 10 έτων) στις παγκόσμιες αγορές καθώς και οι επιλεγμένοι συνεργάτες εγγυώνται την άμεση αντιμετώπιση και επίλυση του κάθε ζητήματος του πελάτη.

Οι πολύ χαμηλές μας τιμές οφείλονται στο γεγονός της άμεσης εισαγωγής των προϊόντων από Ευρωπαϊκές χώρες καθώς και οι συνεργασίες μας με τοπικές αντιπροσωπείες με προϊόντα άριστης ποιότητας και σχέσης τιμής απόδοσης.

Διαρκής μας σκοπός είναι η εξασφάλιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή.